31 AGO
EL CERCLE

En el marc del Festival Internacional de Teatre al Carrer a la ciutat txeca de Brno, els 21 Elefants Grocs Anorèxics actuaren en un escenari davant de més de 150 persones que valoraren i disfrutaren molt amb la nostra última obra: El Cercle ("kruh" en txec). Això representa l'inici de les actuacions de la companyia teatral a nivell europeu.
Absurditat. Què és realment el “teatre porqueria”? Ha existit mai alguna cosa així?

“El Cercle” és una exageració extrema del comportament de la societat: la situació insostenible del medi ambient assoleix un moment de caos quan el món explota i tothom corre, cercant un refugi.

Reportatge especial a l'apartat d'Obres.

10 JUL
LA NIMFA DE LES
SABADES DE VIDRE

La rebuda fou espectacular. Moltes persones ja s'havien assabentat de la nostra actuació a Vilafranca del Penedès, però moltes altres s'anaven acostant surpreses per la nostra actuació i els nostres vestuaris radical-

ment femenins que feien dibuixar somriures entre el públic. Aquesta obra és una sàtira del masclisme de la societat i de l'absurditat d'alguns moviments feministes, utilitzant les eines que els Elefants Anorèxics dominem: el surrealisme, el nostre vestuari cubista-collage, i l'ambienta- ció cridanera i atractiva que predomina a la majoria de les nostres obres.

Per a més informació consulteu l'apartat d'obres.


28 JUN
EL CUBELL PLE

Una altra representació d'aquesta obra clau de la carrera artística d'Els 21 Elefants Grocs Anorèxics, aquesta vegada però al centre de Reus i amb un públic tarragoní molt simpàtic i obert a les nostres obres.

L'obra fou la mateixa, però en vam fer una versió lleugerament diferent, amb uns nous vestuaris i escenografia que responen a la nova etapa que està encarant la companyia de teatre.


No cal oblidar que entre el públic també s'hi trobaven Mariona Guàrdia i Bet Garrinet, que van aplaudir amb força després de la implacable actuació de la nostra companyia.


03 JUN
LA BANDA

Per tercera vegada, la nostra companyia va representar La Banda, una obra que no es pot perdre, aquesta vegada a la ciutat de Gandia (La Safor). Entre el càlid públic valencià, els 21 Elefants van representar la història d'aquesta banda musical, que acaba transformant-se en un laberint de personalitats esquizofrèniques.

El més segur és que aquesta obra es torni a representar un altre cop durant l'any 2006 en alguna població del Maresme o el Vallès.


21elephants.info